論文 - 紙谷 喜則
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柏木明久,八木健太郎,内田圭一,紙谷喜則,河野澄夫 . 焼酎製造工程における衛生管理方法に関する一考察―芋脂成分の拭き取りによる残留量評価法の検討― . 農業機械学会 九州支部誌 ( 60 ) 19 - 23 2011年8月査読
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徳永悠,横田琢磨,吉田藍,紙谷喜則,河野澄夫 . 近赤外分光法によるメタン発酵消化液の迅速測定技術の確立-保管温度のメタン発酵消化液に及ぼす影響- . 農業機械学会 九州支部誌 ( 60 ) 13 - 18 2011年8月査読
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Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, Yoshinori KAMITANI, Tiisekwa A, Kazuo MORITA, Koichi IWASAKI . In vitro inactivation of Escherichia coli, Staphylococcus aureus and Slamonella ss. Using Slightly Acidic Electrolyzed Water . Journal of Biosciences and Bioengineering 2010年3月査読
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Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, Yoshinori KAMITANI, Kazuo MORITA, Koichi IWASAKI . Decontamination of read-to-eat Japanese mustard green (Brassica japonica) from Escherichia coli using Slightly Acidic Electrolyzed Water. . African Journal of Microbiology Research 3 ( 10 ) 649 - 659 2009年10月査読
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Yoshinori KAMITANI, Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, Hiromi HIEJIMA, Kazuo MORITA, Fumio YAGI . Influence of the resource water’s quality on the bactericidal effect of Strong Acid Electrolyzed Water (SAcEW)-Focusing on its carbonate ion content as the pH change inhibitor-. . The Society of Agricultural Structures, Japan39 ( 2 ) 141 - 146 2009年9月査読
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紙谷喜則 ,Abdulsudi, ISSA-ZACHARIA, 大重絢香, 守田和夫 . 強酸性電解水を用いたゴボウの褐変防止効果 . Japanese Society of Agricultural Technology Management16 ( 1 ) 11 - 15 2009年7月査読
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紙谷喜則 ,Abdulsudi, ISSA-ZACHARIA, 比恵島裕美, 守田和夫,八木史郎 . 次亜塩素酸ナトリウムの殺菌に関する基礎的考察 . 農業生産技術管理学会16 ( 1 ) 23 - 27 2009年7月査読
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紙谷喜則,Abdulsudi, ISSA-ZACHARIA,大重絢香, 木村主幸,守田和夫 . 電気分解技術を利用した無菌水の製造(第一報:製造原理と殺菌効果) . 農業生産技術管理学会誌16 ( 1 ) 17 - 21 2009年7月査読
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Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, Yoshinori KAMITANI, Ayaka OSHIGE, Masahiro KONOMI, Kazuo MORITA, Koichi IWASAKI . Effect of storage conditions on physicochemical properties of Slightly Acidic Electrolyzed Water.- Their consequences on its in vitro inactivation of E.coli suspension -. . Japanese Society of Agricultural Technology Management15 ( 3 ) 186 - 195 2009年3月査読
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Abdulsudi, ISSA-ZACHARIA, Yoshinori, KAMITANI, Kazuo, MORITA . Stability of Slightly Acidic Electrolyzed Water on storage and its microbial inactivation effectiveness on the aerobic microflora present on intact spinach (Spinacia oleracea L.) leaves. . The Society of Agricultural Structures, Japan39 ( 4 ) 17 - 25 2009年3月査読
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Abdulsudi, ISSA-ZACHARIA, Kazuo, MORITA, Yoshinori, KAMITANI . Efficacy of Anaerobic Methane Fermentation system on Shochu Waste Treatment . The Society of Agricultural Structures, Japan39 ( 4 ) 7 - 16 2009年3月査読
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紙谷喜則 ,Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, 比恵島裕美, 守田和夫,八木史郎 . 強酸性電解水が殺菌におよぼす酸化還元電位の役割 . 農業生産技術管理学会誌15 ( 2 ) 81 - 85 2008年11月査読
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Yoshinori KAMITANI, Abdulsudi ISSA-ZACHARIA, Hiromi HIEJIMA, Kazuo MORITA, Fumio YAGI . Fundamental study of strong alkaline electrolyzed water for rinsing in food processing . Japanese Society of Agricultural Technology Management15 ( 2 ) 93 - 99 2008年11月査読
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紙谷喜則,比恵島裕美,守田和夫,八木史郎 . 強電解水による食品殺菌洗浄方法と時間の検証 . 日本防菌防黴学会誌(The Society for Antibacterial and Antifungal Agents, Japan)36 ( 7 ) 433 - 438 2008年7月査読
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片寄政彦,吉田恭一郎,紙谷喜則,齊藤洋介,阿知波信夫,江口充宣,岩沢篤郎 . ノロウイルスの代替としてネコカリシウイルスを使用した電解水による厨房内の二次汚染防止に関する検討. . 日本防菌防黴学会誌(The Society for Antibacterial and Antifungal Agents, Japan)35 ( 6 ) 359 - 364 2007年6月査読
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Kokichi HANAOKA,Dongxu SUN,Richard LAWRENCE,Yoshinori KAMITANI,Gabriel FERNANDES . The mechanism of the enhanced antioxidant effects against super oxide anion radicals of reduced water produce by electrolysis.107,71-82 (A) . Biophysical Chemistry,107 71 - 82 2004年10月査読
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Shigenobu KOSEKI,Kyoichiro YOSHIDA,Yoshinori KAMITANI,Kazuo ITOH . Effect of heat pre-treatment with alkaline electrolyzed water on the efficacy of acidic electrolyzed water against Escherichia coli O157:H7 and Salmonella on Lettuce. . Food Microbiology 21 559 - 566 2004年8月査読
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Shigenobu KOSEKI,Kyoichiro YOSHIDA,Yoshinori KAMITANI,Kazuo ITOH . Influence of Inoculation Method, Spot Inoculation Site, and Inoculation Size on the Efficacy of Acidic Electrolyzed Water against Pathogens on Lettuce. . Journal of Food Protection(A)66 ( -11 ) 2010 - 2016 2003年11月査読