論文 - 紙谷 喜則
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Wu T., Phacharapan S., Inoue N., Sakamoto M., Kamitani Y. . Antibacterial and cleaning efficacy of alkaline electrolytic silver ionized water on E.coli planktonic cells, biofilms and sweet potato stains on food contact surfaces . Food Control149 2023年7月
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Tongjiao Wu, Mitsuki Sakamoto, Yoshinori Kamitani . Antioxidant Activity Enhancement Effect of Silver Ionized Water: Silver Cation Prepared by Electrolysis . Antioxidants 2023年2月
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Tongjiao Wu, Mitsuki Sakamoto, Santudprom Phacharapan, Natsuki Inoue,Yoshinori Kamitani . Antioxidant Characteristic Changes, Sensory Evaluation, Processing and Storage of Functional Water Modified Juice . Food Bioscience 2023年2月
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Tongjiao Wu, Mitsuki Sakamoto, Yoshinori Kamitani . Study on Difference of pH Value of Alkaline Electrolyzed Water by Glass Electrode pH Meter and Colorimetry. . Journal of the Japanese Society of Agricultural Technology Managemen29 ( 2 ) 2022年12月査読
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呉 彤嬌, 廣島 誠浩, 立花 知奈津, 我謝 瑞希, 長濱 綾音, 紙谷 喜則 . アルカリ性電解水とトルマリン水によるアスコルビン酸のSOD活性 増強効果の比較検討 . 機能水研究16 ( 2 ) 1 - 9 2022年8月
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Wu T, Sakamoto M, Inoue N, Imahigashi K, Kamitani Y . Effect of Functional Water on the Antioxidant Property of Concentrated Reconstituted Juice. . Foods (Basel, Switzerland)11 ( 16 ) 2022年8月
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呉 とう嬌, 廣島 誠浩, 立花 知奈津, 我謝 瑞希, 長濱 綾音, 紙谷 喜則 . アルカリ性電解水とトルマリン水によるアスコルビン酸のSOD活性増強効果の比較検討(Comparative Study of Alkaline Electrolyzed Water and Tourmaline Water in terms of their Enhancing Effect on the Antioxidant Activity of Ascorbic Acid.) . 機能水研究16 ( 2 ) 1 - 9 2022年8月
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Tongjiao Wu, Masahiro Hiroshima, Chinatsu Tachibana, Mizuki Gaja, Ayane Nagahama, Yoshinori Kamitani . Comparative study of alkaline electrolyzed water and tourmaline water in terms of their enhancing effect on the antioxidant activity of ascorbic acid. . The Journal of Functional Water16 ( 2 ) 1 - 9 2021年12月査読 国際共著
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Nakamura Y. . Microbial Community Analysis of Digested Liquids Exhibiting Different Methane Production Potential in Methane Fermentation of Swine Feces . Applied Biochemistry and Biotechnology191 ( 3 ) 1140 - 1154 2020年7月
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中村嘉孝,甲山航平,石橋松二郎,紙谷喜則,鶴丸博人 . 中温メタン発酵のメタン生成効率がSalmonella entericaの菌濃度に与える影響 . 日本防菌防黴学会誌 2018年10月査読
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楫田 優希,中村 嘉孝,田中 隼,足立 美香,弘中 和憲,紙谷 喜則 . 銀イオン水及び銀イオン氷による大腸菌と黒黴の殺菌・抗菌効果 . 日本防菌防黴学会誌46 ( 6 ) 229 - 233 2018年6月査読
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楫田優希,中村嘉孝,甲山航平,原田真甫,節原美紀,弘中和憲,紙谷喜則, . 大豆加工工程における銀イオン水・循環式電解水の利用 . 農業生産技術管理学会誌24 ( 4 ) 141 - 146 2018年4月査読
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楫田優希,中村嘉孝,金子健誠,田原千成,勝目一成,紙谷喜則 . アルカリ性電解水による芋脂洗浄効果及び洗浄メカニズムに関する検討 . 農業生産技術管理学会誌23 ( 4 ) 11 - 15 2017年3月査読
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Jannok P. . Development of a near infrared calibration model with temperature compensation using common temperature-difference spectra for determining the Brix value of intact fruits . Journal of Near Infrared Spectroscopy25 ( 1 ) 26 - 35 2017年1月
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Karunrat Sakulnarmrat Piyamart Jannok Tomoyuki Shinomiya Yoshinori Kamitani Sumio Kawano . A simple method of system response compensation of a near infrared instrument for determining Brix value of Peaches . 10 ( 2 ) 104 - 113 2016年9月査読
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Piyamart Jannok, Yoshinori Kamitani and Sumio Kawano . Development of a common calibration model for determining the Brix value of intact apple, pear and persimmon fruits by near infrared spectroscopy . JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY ( 22 ) 367 - 373 2014年11月査読
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松尾美紅,上野敬一郎,宮原照昌,北原兼文,紙谷喜則,河野澄夫 . 近赤外インタラクタンス法を用いた安納イモの全糖量及び生芋成分の迅速測定法の開発 . 農業機械学会 九州支部誌 ( 63 ) 9 - 13 2014年9月査読
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朝國文香,上野敬一郎,宮原照昌,北原兼文,紙谷喜則,河野澄夫 . 近赤外インタラクタンス法を用いた安納イモのデンプン含有量及び各種糖含有量の迅速測定法の開発 . 農業機械学会 九州支部誌 ( 62 ) 19 - 24 2013年9月査読
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平峯辰浩,末吉武志,森山敬仁,岩崎浩一,紙谷喜則 . 電解機能水の植物栽培への利用-電解機能水を用いた栽培溶液の交換頻度が植物生育に与える影響- . 農業機械学会 九州支部誌 ( 62 ) 14 - 18 2013年9月査読
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吉峰拓海,吉田藍,紙谷喜則,河野澄夫 . 近赤外透過スペクトルにおける光路長補正手段の検討―スペクトルを用いたミネラルウォーターの識別― . 農業機械学会 九州支部誌 ( 61 ) 25 - 29 2012年8月査読